Minőségi vitaminok, magyar gyártótól

Az immunrendszer, illetve az egészség támogatása mindig fontos, és szerencsére erre egyre többen ébrednek rá. Manapság sajnos ez pusztán ételekből nem igazán nyerhető ki, lévén a mai ételek, termények már közel sem tartalmaznak annyi tápanyagot, mint egy-két évtizeddel ezelőtt. Emiatt van szükség ezek külön pótlására. 

A Natural Immun Control System Zrt, mely már kétszer is megkapta az Érték és Minőség Nagydíjat, ennek éllovasa egyedülállő termékeivel. Rengeteg gyártó készít különféle vitaminokat, de a N.I.C.S. termékei azok, melyek egyrészt egyedülállóan komplexek, másrészt nem csak a vitamint tartalmazzák, hanem azokat a tápanyagokat is ( Inulin, élőflóra, pro és prebiotikumok ), melyek ezek felszívódását hatékonyabbá teszik, segítik. Ennek köszönhetően olyan termékek birtokába kerülhetsz, melyek tényleg egyedül állóak.

3 kategóriával találkozhatsz.

  • One Year Products, melyek éves kiszerelésű dobozok
  • Medium Term Products, melyek 200 darabos kiszerelésű dobozok
  • Number One Shake Products, ami egy 20 tasakos kiszerelésű shaket tartalmazó doboz.

Árak

Elsőre lehet többnek tűnik, mint egy saját márkás termék egy üzletben. De…. Mert mindíg van egy de. Egyrészt van aki olcsóbb autóval jár, van aki prémiummal. Így van ez a táplálék kiegészítők terén is. A N.I.C.S. termékeinek prémiumságát 3 jellemző adja. Hazai termék, egyedi komplexitás, előre tervezhetőség.

Ha megvennéd ezen összetevőket, ami akár 20 komponens is lehet, ennek az összegnek jóval többszörösét fizetnéd ki. Azaz ha a matekot nézzük, nem elérhetetlen termék, és egész évben rendelkezésedre áll.

Megrendelés esetén a kiszállítás gyors, pontos. A megrendelést követő 3. napon már turbózhatod a szervezeted a céljaidnak megfelelő termék kiválasztásával.

Nézz körül a termékek között akár itt az oldalon, akár a N.I.C.S. Zrt oldalán ide, vagy az alábbi képre kattintva.