Miért a N.I.C.S.?

Miért választottam a Natural Immun Control System, azaz N.I.C.S. termékeit? Kaptam meg párszor ezt a kérdést. Menjünk rajta végig szépen sorban. Egyrészt egészség szempontjából, másrészt anyagi szempontból és plusz egy kiegészítés.

Egészség…

Aktív életet élőként rendszeresen szedtem eddig is vitaminokat, táplálék kiegészítóket, több neves gyártó több termékét. Fontosnak tartom az egészséget, illetve azt, hogy a szervezetemnek megadjak mindent, amire szüksége lehet, ez által felkészítve az ellenállásra a terhelésekkel, betegségekkel szemben. Sokszor el is vesztem az útvesztőben, hisz 3-4-5-6 féle terméket tartottam otthon, hol ez fogyott el, hol az. Aztán mikor találkoztam a N.I.C.S. termékeivel, akkor futottam bele abba, hogy lehet ezt másképpen is. Mert egy termékben benne volt minden, amit eddig külön külön, sőt, még több is. Az első termék amit kipróbáltam ( és azóta is használom ), a Multivitamin for All, mely elsőre meggyőzőtt, hisz rögtön 20 féle összetevőt kínált egyben. Utána néztem hát a cégnek és egy magyar, többszörös termékdíjjal kitüntetett cég, tehát biztos forrásnak gondoltam, hisz valljuk be, a mai világban a biztos forrás az, ami kincset ér. Meg is történt a váltás, és azóta itt figyel a polcomon ez a termékük ( is ). Tapasztalatok alapján, mint aktív ember, csak jókat tudok mondani. Legtöbb termékükre igaz az, ami erre is. Nem csak a vitaminokat és ásványi vagy tápanyagokat tartalmazza, hanem egyedülálló módon előflórákat is. Azaz olyan hasznos baktérium kultúrákat, melyek egyrészt szintén az immunrendszer helyes működéséhez elengedhetetlenek, másrészt a tápanyagok felszívódásában nagy szerepük van. 

Anyagi szempontból…

Anyagi szempontból is jelentősen jobban jártam. Mit szedtem eddig?

  • XY gyártó élőflóra, probiotikum terméke 30 kapszulás, 2990.- / hó – egy évre 35.880.-
  • B vitamin komplex 60 darabos 1990.- / 2 hó – egy évre 11.940.-
  • D3 vitamin 100 kapszulás 2500 NE 3200.-  –  egy évre 11.680.-
  • C vitamin 1000.- / hó – egy évre 12.000.

Azaz egy évre 71.500 forintot hagytam ott a kereskedőknél ezekre a termékekre. Mennyit költök most? Ha csak ezt az egy terméket nézem, azaz a Multivitamin for All terméket, akkor 4733 forintot fizetek havonta. Azaz 56.796 forintot egy évre, hisz ez a termék 1 éves kiszerelést tartalmaz. Ezzel már nyertem 14.000 forintot éves szinten. És akkor nem vettem bele azoknak a vitaminoknak az árát, amit eddig nem vásároltam, de ez a termék tartalmazza. Na de lássuk, mit tartalmaz:

– Acerola kivonat 300 mg
– Tőzegáfonya kivonat 184 mg
– Grapefruit mag kivonat 16 mg
– C vitamin 200 mg
– D vitamin 62,5 mcg ( 2500 NE )
– E vitamin
– A vitamin
– K2 vitamin
– B2 vitamin
– B6 vitamin
– B7 vitamin
– B9 vitamin
– B12 vitamin
– Lactobacillus Plantarum
– Lactobacillus Brevis
– Lactobacillus Casei
– Lactobacillus Acidophilus
– Bifidobacterium Longum
– Streptococcus Thermopilus
– Frutafit Inulin IQ

És ami nagyszerű eme gyártó termékeiben, hogy a vitaminkészítmények mindegyike tartalmazza az élőflórákat, tehát nem ennek az egy terméknek a sajátja. Sőt, van termék ami meg kimondottan csak ezeket ( na jó, nem csak ezeket 😉 ) tartalmazza ha csak a bélflórádat húznád fel ( lásd Immuno termék 19 komponenssel ). De sokkal egyszerűbb ha te magad nézed meg a termékek között ezen az oldalon vagy közvetlen a N.I.C.S. oldalán itt.

És akkor a plusz 1…. 

A cég egyik legnagyobb előnye, hogy amolyan vásárlói klubként működik. Ennek folyománya, hogy ( figyelem! ) a megvásárolt éves terméked árat vissza is keresheted, sőt, kellő energia befektetésével önálló, passzív jövedelemre tehetsz szert. Ha van a környezetedben olyasvalaki, akinek hozzád hasonlóan fontos az egészsége, sportol, aktív életet él és segítesz nekik hozzájutni ehhez a termékhez, akkor nemhogy megspórolotad ( megkerested ) a saját terméked árát, de ez átbillenhet, és pénzt kereshetsz vele. És nem, nem házalásról beszélek! Egyszerűen csak éled az eddigi aktív életed, és te leszel a legjobb példa, miért érdemes…. Ha meg energiát is fektetsz bele, a határ csak tőled függ. Csak a saját fogyasztásodat akarod így visszatermelni, másodállást szeretnél felépíteni, vagy önálló, passzív jövedelemforrássá akarod e alakítani szépen lassan.