Ár és megtérülés

Egy pár szót érdemes ejteni a termékekről, termékek árairól, hisz sokan teszitek fel joggal a kérdést, miért ennyi, ha máshol van olcsóbb is, mitől más az egyéb gyártókkal szemben, megfizethető-e, stb… Ezek a kérdések mind jogosak és igyekszem megválaszolni mindet szép sorjában. 

Ár kérdés

Minden termék kategóriában van több féle ár, nem csak a vitaminoknál. Vannak az egyszerűbb dolgok és a prémium termékek. Ha valaki telefont vesz, választhat 10.000 forintos készüléket, de választhat 400.000 forintos készüléket is. Itt is ez a helyzet. Van 90db D vitamin orvos által felírva 500.- forintért és van az éves kiszerelésű termékünk ( 365 adag ) 33.920.- forinért. Mindenki azt tudja választani, amelyiket szeretné és amelyik számára elérhető, és amennyire fontos számára az, hogy a szervezete minőségi vitamin t és tápanyagokat kapjon. Ez a 33.920 forintos ár ( de bármely éves kiszerelés termékünk ára ) komoly minőséget is takar. Egyrészt minden termék hazai fejlesztésű és gyártású termék és a gyártó 3. éve szerzi meg ezen termékekkel az Érték és Minőség Nagydíjat. Ennek oka nem más, mint a maximális odafigyelés, hogy milyen összetevőket választ a gyártó, illetve az, hogy nem egy egyszerű vitaminról van szó, hanem egy komplex termékről, mely a vitaminok mellett más, fontos kiegészítőket is tartalmaz, mely nem csak a vitaminok felszívődását segíti, hanem az immunrendszert az alapjainál kezdik erősíteni. Ez pedig nem más, mint az élőflórák, és az élőflórák számára szükséges tápanyagok, hogy a szervezetben, azaz a bélrendszerben található élőflóra közeg erősebbé váljon, hatékonyan tudja végezni a dolgát. Hisz bármennyi vitamint lehet szedni, ha az élőflóránk nem tudja végezni a dolgát, akkor ezen vitaminok nagy része veszendőbe megy, nem fog felszívódni megfelelően. Ezeknek a flóráknak hála következik be az, hogy kevesebb mennyiségű vitaminból több szívódik fel ezáltal hasznosulva a szervezet számára, mint ha egészséges bélflóra híján nagyobb dózisú vitamint vennénk be. 

Az élőflóra mellett társítva találhatunk egyéb vitaminokat, kiegészítőket, melyek szintén a felszívódást segítik. Példaként kiragadva két terméket Magnézium + B6 vitamin + élőflóra. Vagy D vitamin + Kalcium + élőflóra. Ez annyit tesz, hogy a termékkel nem csak a vitamint magát veszed meg, hanem a hasznosulásához szükséges tápanyagot is.

Matek

Maradjunk a D vitaminnál, mert az elején ezt hoztam fel. Egy évre 33.920.- nagy költség e? Számoljunk. 12 hónapra ez 2.827.- forint kiadást jelent. D vitamin 4000NE + előflóra + 130mg kalcium. 

Általában csak a probiotikumok 30 szemes kiszerelésben 2500-3500.- forintos áron mozognak. Azaz egy havi adag. Van ami ennél jóval drágább.

Kalcium 500-1000 forint között, szintén egy havi.

D vitamin szintén 500-1000 forint között.  ( 1000-2000NE )

Összességében ez ha az alacsonyabb árakat számolod, 3.500.- forint lesz havonta. Egy évre vetítve ez 42.000.- forint. Drága e egy prémium termék éves szinten 33.920.- forintért? Igen, ez prémium és olcsóbb! Az ok, hogy közvetlenül a magyar gyártótól vásárolsz, így a kereskedők nem rakják rá saját hasznukat. Magyar termék, OÉTI számmal, többszörösen díjazva. És ez minden termékünk esetében él, hisz pl a Multivitamin for All termékünk 20(!) összetevőt tartalmaz és szintén élőflórával ( mely minden termékünkre igaz ). 20 összetevő havi 4.733 áron. Ha ezt is szét bontjuk, akkor rájövünk, ez sem drágább az átlagnál, de minőségben és tartalomban átlag feletti.

Elérhetőek ezek a termékek 10 hónapos részletfizetéssel is, azaz még tovább tudjuk könnyíteni a megvétel lehetőségét. Ilyenkor 25%-ot kell vásárláskor kifizetni, a fentmaradó részt 10 hónapon keresztül, havonta kell utalni. D vitamin esetében Vásárláskor 8.480.- és Havonta utalandó részlet: 10x 2.544.-

És akkor még nem számoltunk azzal, hogy ez megtérülhet. IGEN, MEGTÉRÜLHET! Jól olvastad. Anyagilag. A rendszer úgy épül fel, hogy ha valaki vesz 1 db éves kiszerelésű terméket ( részletfizetés esetén kettőt ), akkor jogosulttá válik tanácsadóként beállni a rendszerbe. Ha csak egy év alatt mondjuk 10 ismerőse vásárol terméket ( nem, nem kell eszement forgalmat bonyolítani, hisz a cél az, hogy a saját termékünk ára vissza jöjjön, esetleg a következő evi is előre meg legyen ), akkor a saját termékének már visszajött az ára, esetleg a következő évi már ingyen lesz. Persze aki energiát fektet bele, az idővel meg is élhet belőle, de per pill haladjunk kis lépésekkel, hisz a cél most csak az egészség.

Ha nagyon zanzásítani akarom az infót, egy prémium terméket fogyaszthatsz kis befektetéssel úgy, hogy az neked nem került összességében semmibe.

Így nézve még mindig az e a véleményed, hogy ez a termék drága?

Hisz: 

  • Havi szintre lebontva olcsóbban jöhetsz ki.
  • Magyar termékek, megbízható, elismert magyar gyártótól
  • Egyedülálló összeállítás, mely a Te érdekeidet szolgálja ( jobb hasznosulás )
  • Részletfizetés
  • Visszakaphatod az árát, ha fektetsz bele energiát, tehát végeredményként nem kerül semmibe.

Ezeket mind érdemes végig gondolnod miután elolvastad, hogy lásd, koránt sem drága termékről beszélünk.

Kívánok további jó egészséget!

R. Attila