Tényleg jó az ára a N.I.C.S. termékeknek?

Tényleg jó ára van a N.I.C.S. termékeknek? Sokszor megkapjuk ezt a kérdést, így most érdemes kicsit körüljárni. 

Először nézzük meg a vitamin piacot. Számos gyártó, a világ minden szegletéből árulja a maga termékét, amik jellemzően minőségtől függően 1000-10.000 forintos áron mozognak. Ez rendben is van, hisz autóban is vannak az olcsóbb azutők és vannak a prémium autók. A kulcs itt az, hogy ezek általában max 1 havi adagot tartalmazó készítmények kevés kivételtől eltekintve. Plusz, egy termék egy féle összetevővel leginkább, bár vannak multi készítmények is természetesen, de azok a 10.000 forintos ár felé mozognak már inkább.

Názzük a N.I.C.S Zrt termékeinek árait. Az előbb említett termékek áraival összehasonlítva csak a számokat lényeges eltérés látható, hisz 30-70.000 forintig találhatóak termékek. Ennek ellenére miért mondjuk, hogy a legjobb ár? Vegyük számba a következőket:

  • Prémium minőségű termék. ( Mercedes ha az autókkal hasonlítjuk össze )
  • Magyar gyártású, többszörösen díjnyertes.
  • Nem egy havi ( ! ) adagot tartalmaz, hanem a One Year Products termékcsalád 1 évre elegendő mennyiséggel rendelkezik ( 365 adag/doboz ).
  • Egyedülállóan komplex csomagok, azaz ha csak egy dolgot nézek, hogy mindegyik termék tartalmaz élőflóra kultúrát. 
  • Ha más termékeket veszünk alapul, amit élőflóra kultúrával akarunk kiegészíteni, havi lebontásban ezzel az éves kiszereléssel sokkal kedvezőbben jövünk ki. Vitamin/vitaminok + élőflóra együtt, havi költségben és ugyanebben a minőségben jóval drágább lesz.
  • Azonos árban ( havi költségben ) kommersz termékekkel, vagy sokszor távol keleti, kétes eredetű termékekkel tudjuk ugyanezt elérni. 
  • Minden termék bevizsgált, magyarországi engedéllyel, OÉGYI számmal rendelkezik, ami a minőség garanciája.
  • És a plusz egy érv… Amennyiben valaki megveszi az éves terméket és kér törzsvásárlói kártyát, akkor jutalékán keresztül akár a következő éves kiszerelésű csomagját INGYEN kaphatja meg. Lásd KLUBTAGSÁG

Ezeket az érveket figyelembe véve már érthető, hogy miért számítanak ezek a készítmények a legjobb árú termékeknek a piacon ár/érték/minőség arányban.