KLUBTAGSÁG

Éves termék esetén jogosulttá válik arra, hogy egy törzsvásárlói kártyát kapjon az N.I.C.S. Zrt-től. Ennek a törzsvásárlói kártyának az előnyei magukért beszélnek. Hogy mik ezek?

  • Későbbi vásárlásai után jogosulttá válik jutalékra. Akár saját részre vásárol, akár más részére.
  • A jutalékot két féle képpen érheti el. Magánszemélyként a gyűlő krediteket termékekre tudja beváltani. Így akár a következő évi vitamin csomag elérhető lehet ingyen. Vállalkozóként a jutalék kiszámlázásra kerülhetí, így egyfajta jövedelemre tehet szert.
  • Ha Önön keresztül vásárol valaki szintén éves terméket, akkor később az ő forgalma után is kap jutalékot.

Amennyiben érdekli ez a lehetőség és élne vele, akkor z éves termék megrendelésekor a megrendelőlapon az adott rublikánál kérem, jelezze.

Ez szimplán egy lehetőség. Amennyiben igényt tart a kártyára éves termék vásárlása után, akkor nincsenek kötelezően teljesítendő határok. Ha nem történik forgalom, a kártya egy év után érvényét veszti. Azaz évente egy db éves termék saját részre vásárlásával életben tartható. 

Konklúzió. Amennyiben amúgy is vásárol éves terméket, de nem kér törzskártyát, akkor szimplán vásárolt magának egy prémium minőségű vitamincsomagot egész évre. Rákövetkező évben újra meg tudja vásárolni. Viszont ha rendelkezik törzsvásárlói kártyával, akkor egyrészt megvette a terméket, másrészt a jövő évi vitamin csomagot akár térítésmentesen veheti magához. A törzsvásárlói kártyával tehát csak nyerhet. Az meg csak Önön áll, hogy jövedelmet realizál e belőle, vagy csak termékekre váltja be a jutelékát. 

Ez egy olyan kártya és lehetőség, amivel NEM VESZÍTHET!