Munka

Keress pénzt az egészséggel… Sok helyen lehet ezt hallani, és rengeteg cég van, akik táplálékgiegészítőkkel foglalkoznak, árulnak. Miben más ez?

 

Egyrészt ez a termék egyedülálló a piacon, aminek utána tudsz járni. Egyedülálló, mert a vitaminok és tápanyagok mellett élőflórát is tartalmaz szinte mindegyik termék. Kétszer is elnyerte az Érték és Minőség díjat ezeknek köszönhetően. Magyar tulajdonú cég, magyar fejlesztésekkel, Magyarországon levő üzemmel és ennek minden előnyével, mint rugalmasság, gyorsaság

Ha már kialakult ügyfélkörrel rendelkezel, esetleg hálózattal, csapattal, esetleg mellette fontos számodra az egészség, sportolsz, aktív életet élsz, de  természetesen ha most indulsz de szeretnél egy értelmes, tényleg prémium termékkel pénzt keresni, akkor csatlakozz.

A Natural Immun Control System Zrt. azaz N.I.C.S. lehetőséget ad, hogy egy éves termék megvásárlása esetén bekapcsolódj a tanácsadói hálózatba. Igen, ehhez egy éves  terméket ( One Year Products ) meg kell vásárolni, de semmi több. Ha meg amúgy is szedsz vitaminokat, akkor ez nem lesz idegen. Csak meg lesznek egy évre előre vitaminjaid. 

Ezután kapni fogsz egy webiroda hozzáférést, támogató anyagokat, ismertetőket és minden segítséget, illetve saját linkeket a termékekhez. Fontos, hogy magát a terméket nem lehet készletezni, nem árulhatod saját webshoppban, de erre nincs is szükség, hisz a saját link birtokában egy webshopot is kapsz, azaz azon keresztül tudod értékesíteni a terméket saját weboldalon, vagy közösségi platformokon keresztül, illetve közvetlen kapcsolatot tartva az esetleges vevőkkel. 

Felviheted te a rendeléseket a rendszerbe, de a te linked alapján a vevő is megrendelheti önállóan. Jelen helyzetben a személyes átvétel egyenlőre szünetel, futár ( GLS ) szállítja ki a terméket 2 munkanap alatt.  Fizetés előre utalással, bankkártyával online, vagy bankkártyával futárnál lehetséges.

  • Készen állsz e arra, hogy jelentős passzív jövedelmet érj el?
  • Szeretnél e tényleg prémium termékekkel foglalkozni?
  • Vannak e álmaid, amiket még nem valósítottál meg?

Ha bármelyikre igent válaszoltál, gondold át a lehetőséget, válaszd ki magadnak az első éves kiszerelésű termékedet, és beszélgessünk… 

Radványi Attila 06 70 881 6266